Vesti

SAVA OSIGURANJE PORODIČNA TRKA

11.03.2019

Osim što je SAVA OSIGURANJE čuvalo naše atletičare na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu, sada će čuvati i sve naše učesnike Sava Osiguranje Porodične trke u organizaciji Atletskog saveza Srbije. U okviru organizacije 1. Serbia marathona, početkom proleća, u nedelju 31. marta 2019. godine na Dorćolu,  ASS organizuje besplatnu trku za sve porodice u Beogradu koja nosi jedinstvenu poruku #ZAJEDNOAKTIVNI.   […]

Osim što je SAVA OSIGURANJE čuvalo naše atletičare na dvoranskom prvenstvu Evrope u Glazgovu, sada će čuvati i sve naše učesnike Sava Osiguranje Porodične trke u organizaciji Atletskog saveza Srbije.

U okviru organizacije 1. Serbia marathona, početkom proleća, u nedelju 31. marta 2019. godine na Dorćolu,  ASS organizuje besplatnu trku za sve porodice u Beogradu koja nosi jedinstvenu poruku #ZAJEDNOAKTIVNI.

 

SAVA OSIGURANJE porodična trka predstavlja festival aktivnih porodica koje slave život kroz kvalitetno provođenje zajedničkog vremena. Porodice koje su zajedno fizičke aktivne bolje su povezane i izgrađuju jače međusobne veze.

ASS neće ograničavati niti proveravati ko čini porodicu. Na trci je dozvoljeno učestvovanje svima koji žele da budu u pokretu zajedno sa svojim najbližima. Mame i tate sa bebama, osobe sa invaliditetom, vlasnici pasa… svi mogu završiti trku na 3km i zajedno provesti kvalitetno vreme.

Dužina staze je 3km i svi učesnici mogu da je pretrče ili prehodaju.

Biće obezbeđen poseban start za posebne kategorije zbog bezbednosti svih učesnika. Porodice mogu trčati zajedno ili svaki član može trčati za sebe.

Prijateljski pristup koji Sava osiguranje, svojim imidžom i načinom poslovanja, neguju i primenjuju  prema svojim klijentima i osiguranicima,  kao i slogan kompanije koji glasi „Nikad sami“, potvrđuje da je Sava osiguranje prijatelj koji će uvek biti uz Vas i sa kojim je Atletski savez Srbije baš zbog toga pronašao zajedničke ciljeve.

 

Prijave za trku su otvorene i nalaze se na linku