Vesti

Odbrojavanje… Pet meseci do prvog Serbia Marathona

17.06.2019

Još tačno pet meseci ostalo je do prvog Serbia Marathona koji će se održati 17. novembra na Novom Beogradu, sa ciljem u Štark Areni.

Još tačno pet meseci ostalo je do prvog Serbia Marathona koji će se održati 17. novembra na Novom Beogradu, sa ciljem u Štark Areni. Nakon uspešno realizovanih trka na 5km i 10km 2018. godine i Sava osiguranje Porodične trke 2019. godine, na red je došao i prvi maraton u organizaciji Atletskog saveza Srbije.

Apsolutno ravna staza sa finišom u Štark areni u kojoj vas čekaju najbliži navijači i besplatan program Kids Athletics samo su delovi bogatog muzičkog i sportskog programa koji vam spremamo.

Pored maratonske trke na 42km, održaće se i polumaratonska trka na 21km, kao i trka na 5km. Prijave su otvorene i nalaze se na sledećem linku: https://trka.rs/event/119/ .

Ovaj događaj dobio je još veću vrednost kada nam je u okviru Serbia Marathona dodeljena organizacija Prvenstva Balkana u maratonu, pa će deo ovog spektakla biti i takmičari iz 20 zemalja članica Balkanske atletske federacije.