SAVA OSIGURANJE Porodična trka - Serbia Marathon - trkački spektakl godine
srb-mrtn-logo

SAVA OSIGURANJE Porodična trka

U okviru organizacije 1. Serbia marathona, početkom proleća, u nedelju 31. marta 2019. godine na Dorćolu u BRC Runners Hub, Atletski savez Srbije uz pomoć Sava osiguranje organizuje besplatnu trku za sve porodice u Beogradu koja nosi jedinstvenu poruku #ZAJEDNOAKTIVNI.

Sava osigranje porodična trka predstavlja festival aktivnih porodica koje slave život kroz kvalitetno provođenje zajedničkog vremena. Porodice koje su zajedno fizičke aktivne bolje su povezane i izgrađuju jače veze međusobno.

Pravila učešća i staza

ASS neće ograničavati niti proveravati ko čini porodicu. Na trci je dozvoljeno učestvovanje svima koji žele da budu u pokretu zajedno sa svojim najbližima. Mame i tate sa bebama, osobe sa invaliditetom, vlasnici pasa… svi mogu završiti trku na 3km i zajedno provesti kvalitetno vreme.

Dužina staze je 3km i svi učesnici mogu da je pretrče ili prehodaju. Porodice mogu trčati zajedno ili svaki član može trčati za sebe.

Cena i pokloni

Trka je BESPLATNA i otvorena za prvih 300 prijavljenih porodica.

Nagrada za porodicu koja prva zajedno prođe kroz cilj jeste besplatna startnina za Serbia marathon ali i drugi niz iznenađenja i nagrada koje će dodeliti prijatelji manifestacije. 

Pored ove nagrade, biće dodeljene i sledeće (robne) nagrade:

  • Najbrojnija porodica
  • Najkreativnija porodica sa najboljim kostimom
  • Porodica sa najboljim navijačima

Nakon trke, program se nastavlja uz muziku i mini “Sajam aktivne porodice” koje čine “Zona zdravlja”, “Zona sreće” i “Zona snage”. U okviru ovih zona, učesnici će moći da se informišu, probaju i pazare proizovde i usluge koje doprinose fizičkom i psihičkom zdravlju porodice.

Ovo je sjajna prilika da sa svojom porodicom provedete aktivan dan uz zabavu, druženje i trčanje.

Prijavi se!

Prijave su zatvorene, sva mesta su popunjena! U utorak 26. marta 2019. učesnici će dobiti detaljnu satnicu i sve informacije na mejl kapitena tima. Sve informacije objavićemo i na našoj Fejsbuk stranici (zapratite nas ovde) i našem Instagram nalogu (zapratite nas ovde).

Prijavljene porodice

Lista prijavljenih učesnika se ne osvežava automatski, već ručno. Podatke ažuriramo najkasnije u roku od tri radna dana. Pratite našu Fejsbuk i Instagram stranicu za sve tehničke informacije vezano za sam dan trke. Hvala vam na razumevanju i stprljenju.

comtrade

NE PROPUSTI TRKAČKI DOGAĐAJ GODINE