Porodična trka - Serbia Marathon - trkački spektakl godine
srb-mrtn-logo

Porodična trka

U okviru organizacije 1. Serbia marathona, početkom proleća, u nedelju 31. marta 2019. godine na Dorćolu u BRC Runners Hub, Atletski savez Srbije organizuje besplatnu trku za sve porodice u Beogradu koja nosi jedinstvenu poruku #ZAJEDNOAKTIVNI.

Beogradska porodična trka predstavlja festival aktivnih porodica koje slave život kroz kvalitetno provođenje zajedničkog vremena. Porodice koje su zajedno fizičke aktivne bolje su povezane i izgrađuju jače veze međusobno.

Pravila učešća i staza

ASS neće ograničavati niti proveravati ko čini porodicu. Na trci je dozvoljeno učestvovanje svima koji žele da budu u pokretu zajedno sa svojim najbližima. Mame i tate sa bebama, osobe sa invaliditetom, vlasnici pasa… svi mogu završiti trku na 3km i zajedno provesti kvalitetno vreme.

Dužina staze je 3km i svi učesnici mogu da je pretrče ili prehodaju.

Biće obezbeđen poseban start za posebne kategorije zbog bezbednosti svih učesnika. Porodice mogu trčati zajedno ili svaki član može trčati za sebe.

Cena i pokloni

Trka je BESPLATNA i otvorena za prvih 300 prijavljenih porodica.

Nagrada za porodicu koja prva zajedno prođe kroz cilj jeste besplatna startnina za Serbia marathon u novembru 2019. godine.

Pored ove nagrade, biće dodeljene i sledeće (robne) nagrade:

  • Najbrojnija porodica
  • Najkreativnija porodica sa najboljim kostimom
  • Porodica sa najboljim navijačima

Nakon trke, program se nastavlja uz muziku i mini “Sajam aktivne porodice” koje čine “Zona zdravlja”, “Zona sreće” i “Zona snage”. U okviru ovih zona, učesnici će moći da se informišu, probaju i pazare proizovde i usluge koje doprinose fizičkom i psihičkom zdravlju porodice.

Ovo je sjajna prilika da sa svojom porodicom provedete aktivan dan uz zabavu, druženje i trčanje.

Prijavi se!

Za prijavu, molimo vas da popunite formular u nastavku. Nakon prijave, u toku marta meseca 2019. učesnici će dobiti detaljnu satnici i sve informacije na mejl kapitena tima. Sve informacije objavićemo i na našoj Fejsbuk stranici (zapratite nas ovde) i našem Instagram nalogu (zapratite nas ovde).

Saradnja na projektu Beogradske porodične trke

Pozivamo sve ljude dobre volje, male i srednje preduzetnike i kompanije da, ukoliko su saglasni sa vrednostima koje promoviše projekat “Beogradska porodična trka” sarađuju sa nama.

Saradnja se može ostvariti kroz: učestvovanje na Sajmu aktivnih porodica, donaciju proizvoda i poklona učesnicima, te sponzorstvo manifestacije kroz marketing i CSR aktivnosti vaše kompanije.

Za sva pitanja i sradnju molimo vas kontkatirajte Kanclelariju za vanstadionsko trčanje Atletskog saveza Srbije i gospodina Veroljuba Zmijanca na info@serbiamarathon.com.

NE PROPUSTI TRKAČKI DOGAĐAJ GODINE