Raspis - Serbia Marathon - trkački spektakl godine
srb-mrtn-logo

Raspis

1. Serbia Marathon, sa glavnom maratonskom trkom i trkama na 5km i 21km,  u nedelju 17. novembra 2019. godine zatvara trkačku sezonu sa spektakularnim finišom u Beogradskoj areni.

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je Serbia Marathon, događaj koji zatvara trkačku sezonu na najbolji način. Apsolutno ravna staza sa finišom u Beogradskoj areni u kojoj vas čekaju najbliži navijači i besplatan program Kids Athletics samo su delovi bogatog muzičkog i sportskog programa koji vam spremamo za nedelju 17. novembar 2019. godine.

All Runners Are Champions!

Svaki trkač i svaka trkačica za nas su šampioni. Svaki učesnik Serbia Marathon-a imaće priliku da na mestu naših najvećih uspeha, u hramu sporta, oseti isto ono što su osećali i Novak Đoković, Ivana Španović, rukometaši, odbojkaši, vaterpolisti i svi koji su ikada nastupali na borilištu Štark Arene.

Besplatan program u Štark Areni

Nakon prolaska kroz cilj, čeka nas muzički program i velika žurka za sve trkače, ali i verne navijače za koje je ulaz besplatan!

Broj trkača ograničen na 5000

Startni paketsadrži startni broj sa čipom, funckionalnu trkačku majicu, medalju na cilju, online diplomu, okrepa na stazi i cilju, medicinsku službu i negu,  kao i kompletan zabavni program pre, u toku i posle trke.

Rane prijave su do 01.10. i cena je 1800 din. Od 12.10. do 27.10h cena je 2400 dinara. Kasne prijave od 28.10. do 06.11. cena je 2800 dinara.

Prijavite se popunjavanjem prijavnog formulara ovde.

Prijavi i pokaži svoju ekipu! 

Za grupe od 20+ trkača i trkačica odboreni su gratisi kotizacija na svakih 20 prijava, kao i prva, rana cena za celu grupu, ukoliko postoje uslovi. Kapiteni, način prijave za vaše grupe nalaze se ovde

Pravilnik trke

Trka se organizuje po najvišim standardima i pravilnicima Evropske atletike i programa “Trčanje za sve”. Uslove takmičenje, Pravilnik i obaveštenje o korišćenju vaših podataka  preuzmite preuzmite ovde.

O organizatoru

Organizator Serbia Marathon-a je Atletski savez Srbije, institucija koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku. Organizacioni tim Serbia marathona čini tim u okviru Kancelarije za vanstadionsko trčanje (roadrunningserbia.com). 

Kako se prijaviti?

  1. Prijavite se popunjavanjem ovog formulara. Nakon prijave, dobićete mejl u kojem se nalaze sve informacije o načinima plaćanja kotizacije za učestvovanje.
  2. Vaša prijava je validna nakon uplate kotizacije, a vaše ime će se naći na Startnoj listi, najkasnije 3 dana nakon uplate kotizacije.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram i budite blagovremeno obavešteni o svim novostima!

comtrade

NE PROPUSTI TRKAČKI DOGAĐAJ GODINE