Raspis - Serbia Marathon - trkački spektakl godine
srb-mrtn-logo

Raspis

1. Serbia Marathon, sa glavnom maratonskom trkom i trkama na 5, 10 i 21km,  u nedelju 3. novembra 2019. godine zatvara trkačku sezonu sa spektakularnim finišom u Beogradskoj areni.

U organizaciji Atletskog Saveza Srbije, institucije koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku, nastao je Serbia Marathon, događaj koji zatvara trkačku sezonu na najbolji način. Apsolutno ravna staza sa finišom u Beogradskoj areni u kojoj vas čekaju najbliži navijači i besplatan program Kids Athletics samo su delovi bogatog muzičkog i sportskog programa koji vam spremamo za nedelju 3. novembar 2018. godine.

All Runners Are Champions!

Svaki trkač i svaka trkačica za nas su šampioni. Svaki učesnik Serbia Marathon-a imaće priliku da na mestu naših najvećih uspeha, u hramu sporta, oseti isto ono što su osećali i Novak Đoković, Ivana Španović, rukometaši, odbojkaši, vaterpolisti i svi koji su ikada nastupali na borilištu Štark Arene.

Besplatan program u Štark Areni

Nakon prolaska kroz cilj, čeka nas muzički program i velika žurka za sve trkače, ali i verne navijače za koje je ulaz besplatan!

Broj trkača ograničen na 5000

Startni paketsadrži startni broj sa čipom, funckionalnu trkačku majicu, medalju na cilju, online diplomu, okrepa na stazi i cilju, medicinsku službu i negu,  kao i kompletan zabavni program pre, u toku i posle trke.

Prvih 2500 trkača (prijava je validna nakon uplate kotizacije) plaća ranu cenu od 1800,00 RSD, dok je drugih 2500 startnih brojeva rezervisano po ceni od 2800,00 RSD.

Prijavite se popunjavanjem prijavnog formulara ovde.

Prijavi i pokaži svoju ekipu! 

Za grupe od 20+ trkača i trkačica odboreni su gratisi kotizacija na svakih 20 prijava, kao i prva, rana cena za celu grupu, ukoliko postoje uslovi. Kapiteni, način prijave za vaše grupe nalaze se ovde

Pravilnik trke

Trka se organizuje po najvišim standardima i pravilnicima Evropske atletike i programa “Trčanje za sve”. Uslove takmičenje, Pravilnik i obaveštenje o korišćenju vaših podataka  preuzmite preuzmite ovde.

O organizatoru

Organizator Serbia Marathon-a je Atletski savez Srbije, institucija koje već 70 godina razvija stadionsku i vanstadionsku atletiku. Organizacioni tim Serbia marathona čini tim u okviru Kancelarije za vanstadionsko trčanje (roadrunningserbia.com). 

Kako se prijaviti?

  1. Prijavite se popunjavanjem ovog formulara. Nakon prijave, dobićete mejl u kojem se nalaze sve informacije o načinima plaćanja kotizacije za učestvovanje.
  2. Vaša prijava je validna nakon uplate kotizacije, a vaše ime će se naći na Startnoj listi, najkasnije 3 dana nakon uplate kotizacije.

Zapratite nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram i budite blagovremeno obavešteni o svim novostima!

NE PROPUSTI TRKAČKI DOGAĐAJ GODINE