Vesti

Pomeren datum Serbia Marathon-a

16.09.2019

Prvi Serbia Marathon dobio je još veću vrednost kada nam je dodeljena organizacija Prvenstva Balkana u maratonu, pa će deo ovog spektakla biti i takmičari iz 20 zemalja članica ABAF-a. Na inicijativu Balkanske atletske federacije, a zbog velikog broja maratona koji se u oktobru održavaju u našem regionu, i želje da što veći broj maratonaca […]

Prvi Serbia Marathon dobio je još veću vrednost kada nam je dodeljena organizacija Prvenstva Balkana u maratonu, pa će deo ovog spektakla biti i takmičari iz 20 zemalja članica ABAF-a.

Na inicijativu Balkanske atletske federacije, a zbog velikog broja maratona koji se u oktobru održavaju u našem regionu, i želje da što veći broj maratonaca učestvuje na šampionatu Balkana novi termin održavanja Serbia Marathona je za dve nedelje kasnije.

Atletski savez Srbije odlučio je da produži nisku cenu paketa od 1800 dinara na još dve nedelje, i tako obraduje sve one koji nisu stigli da se prijave do 15.septembra.

Prvi Serbia Marathon-a u organizaciji Atletskog saveza Srbije, sa trkama na 5km i 21km održaće se 17.novembra 2019.godine sa finišem u Štark Areni.