Vesti

Atletski izazov za najmlađe

16.10.2018

Budi i ti deo spektakla! PROVEDITE SJAJNO VREME SA DECOM U NEDELJU 4. NOVEMBRA Na cilju Serbia Maraton trke u ŠTARK Areni 04. novembra od 09:00 – 12:00 časova Atletski savez Srbije i Beogradski Atletski Klub organizuju ATLETSKI IZAZOV. Nadomak ciljne linije biće postavljeni poligoni koje će voditi profesionalni treneri, u tri discipline: Ø sprint/prepone, […]

Atletski izazov za najmlađe

Budi i ti deo spektakla!

PROVEDITE SJAJNO VREME SA DECOM U NEDELJU 4. NOVEMBRA

Na cilju Serbia Maraton trke u ŠTARK Areni 04. novembra od 09:00 – 12:00 časova Atletski savez Srbije i Beogradski Atletski Klub organizuju ATLETSKI IZAZOV. Nadomak ciljne linije biće postavljeni poligoni koje će voditi profesionalni treneri, u tri discipline:

Ø sprint/prepone,

Ø skok udalj iz mesta i

Ø bacanje medicinke.

Program je namenjen deci uzrasta od 7 do 11 godina, koji mogu doći zajedno sa svojim roditeljima.

Ulaz je sa severne tribine iz ulice Bulevar Zorana Đinđića. Svi učesnici dobiće diplomu na kojoj će pisati rezultat sa sva tri poligona. Program je besplatan, prijavljivanje nije potrebno, a pored poligona za naše najmlađe biće obezbeđen i sjajan amaterski program koji će im omogućiti još bolju zabavu. Važno obaveštenje: potrebno je da svi učesnici izazova budu u Štark Areni u 09h, zbog zatvaranja ulica. Start trke planiran je za 10h, dok se prvi prolazak kroz cilj očekuje nakon 15 minuta. Prijave za Serbia marathon su još uvek otvorene i nalaze se na sledećem linku: http://serbiamarathon.com/prijava/.